Emoji-fusie: Het Nieuwe Emoji-tijdperk?

 

Heb je ooit gedacht: "Ik wou dat er een emoji was die precies uitdrukte hoe ik me voelde toen ik mijn teen stootte tegen de hoek van de tafel terwijl ik tegelijkertijd huilde van het lachen?" Ik ook niet, maar blijkbaar is daar nu een oplossing voor via Google.

Stel je voor: een wereld waarin je twee emoji's kunt combineren om precies dat ene gevoel of die ene situatie weer te geven. Dankzij de nieuwe 'Emoji-Generator' kan dit nu!

Huilend van het lachen met pijn emoji

Hoe werkt het? Simpel!
Ga naar Google, typ: "emoji kitchen" en druk op de knop "Aan de slag".

Kies je favoriete emoji's uit de lijst en laat de 'kitchen' zijn magie doen. Voilà, je hebt nu een gloednieuwe emoji die een lachend gezicht combineert met een pinguïn. Waarom zou je dat willen? Geen idee, maar het is hilarisch!

Zo kun je nu eindelijk de 🤮 en 🥳 combineren om te uiten hoe je je voelt na het feest van gisteravond. Of wat dacht je van een combinatie tussen 😭 en 🌧 voor die dagen dat je wel kan janken van het slechte weer.
Geen idee wat je wil maken? Ook daar is een knop voor! Klik gewoon op willekeurig selecteren en krijg de meest bizarre combinaties voorgeschoteld.

De mogelijkheden zijn eindeloos en hoewel het niet de oplossing is voor wereldvrede, is het zeker een stap in de goede richting voor een wereld met perfecte emoji's!

Wie had ooit gedacht dat de toekomst van communicatie zo leuk zou zijn? Probeer het zelf en ontdek jouw ultieme emoji combinatie.

Ga naar Google en zoek naar emoji kitchen!